Elke stap is er een op weg naar resultaat!

Geef je lijf een boost met goede hardlooptraining.

De kick ervaren van de Dam tot Damloop of de marathon van New York? Met je collega’s meedoen aan een businessrun? Nou, dan heb je professionele hulp nodig! Met onze loopschema’s, voeding en coaching ga ook jij over de streep. Dat werd tijd!

Zoek jij mensen met verstand van looptechniek en op het lijf geschreven trainingsschema’s? Trainers die het mentale aspect van marathons als geen ander kennen en die alles weten van voeding? Hebbes!

Samen trainen, nog leuker

Naast individueel maatwerk zijn ook onze groeps- en bedrijfstrainingen iets speciaals. Elkaar op de werkvloer begrijpen is intuïtief. Door samen te trainen leer je je collega’s toch net even anders kennen. Of het nu gaat om onze bootcamp, het traject naar een businessrun of welk ander sportief evenement ook.

Investeren in onze trainingen loont direct. Naast fitheid, teamspirit en output, is het een directe besparing op de ziektekosten. Daar kijk je per saldo toch vrolijker van uit je ogen.

En, we trainen op elke gewenste locatie. We komen dus net zo makkelijk naar je toe. Meer hordes en smoesjes zijn er niet. So get yourself together!