stars

Coach “Michel” is een bijzondere, zo krijg je er maar weinig.

“Zijn kennis over lichaam en geest en total dedication hebben mij geholpen om binnen een jaarte transformeren van couch potato tot het lopen van de NY Marathon. Een life changing experience!”
David J. Bijker – producent

stars

Michel is een integere energizer met tomeloze energie en hij weet zijn doorzettingsvermogen en kennis op geweldige wijze door te geven.

“Ik train nu 5 jaar bij Michel zowel voor marathon van New York als deelnemer aan de bootcamplessen.
Ondertussen heeft hij mijn werknemers enthousiast gemaakt en traint hij hen voor de Dam tot damloop . Wat heel prettig is dat hij naar onze locatie toekomt. Ik heb als CEO direct zicht op mijn werknemers, wat zij presteren en welke invloed dit heeft op hun prestaties.”
Martijn Bos – Ceo-Cheese Executive Officer van Boska Holland Cheesewares.

stars

Michel is een professionele hardlooptrainer met verstand van looptechniek, van passende trainingsschema’s ter voorbereiding voor een loop, van het mentale aspect van lange duurlopen en van voeding.

Train je in een groep met hem, dan zorgt hij voor de juiste sfeer en groepsdynamiek. Als je als loper serieus bent en doelen wilt bereiken, dan is Michel dat ook voor jou en kan je jezelf geen betere loopcoach indenken.
Robert jan van Vliet – SIA Partners

stars

“Ons advocatenkantoor heeft enorm genoten van de motiverende trainingen van Michel Rietheide.”

“Collega’s die “al moe werden van de wandeling naar de tram” ontpopten zich als kilometervreters door Michel’s motiverende aanpak. We hebben met een enthousiast team medewerkers de Dam tot Damloop voltooid. Ik kan elke ondernemer de trainingen aanraden. Behalve goed voor je conditie zijn ze ook ontzettend goed voor de teamspirit.
Els Doornhein, De Vos & Partners Advocaten

stars

Vitaltowork (onderdeel TeamSquad) heeft onze organisatie o.h.v. vermogensbeheer een intensieve en leerzame teambuildingsdag bezorgd.

“Hierin zagen we de dagelijkse rollen van medewerkers terugkomen samen met de karaktereigenschappen die daarbij komen kijken. Door samen te werken als teams op diverse onderdelen in het sportieve programma hebben we van elkaar kunnen leren op een manier die in ons dagelijks werk niet mogelijk is.”
Richard Abma – OHV vermogensbeheer

Laat jouw referentie ook hier achter

*Verplicht veld.
Het email adres wordt niet gepubliceerd.