Haal het beste uit je team!

Game en bouw aan de kracht van je team

Op de werkvloer of privé: elkaar begrijpen, valt niet mee. Laat staan in de snelkookpan van een politieoefening. Hoe mobiliseer jij dan alle aanwezige krachten in jouw team en hoe werk jij succesvol samen als het stoom je uit de oren komt?

Jullie staan voor een lastige opgave. Als politie-eenheid sta je voor een spoedoperatie. Grote belangen staan op het spel. Je overleeft situatie alleen door goede samenwerking. Ga jij met jouw team de uitdaging aan?

Het is real life. Samenwerken, taakverdeling, communicatie, werken onder stress, leiderschap, briefing en evaluatie zijn enkele elementen die terugkomen.

Actie en reactie

Ook de mentale krachten – de gedachten die invloed hebben op het proces – worden uitvoerig besproken tijdens de actie. De zogenaamde actie-reflectie, de feedbackregel en de cirkel van aandacht zijn van invloed op het succes van het team.

Bloedserieus? Welnee! Natuurlijk wordt er gelachen. De resultaten hieruit zijn zowel in bedrijf als in privésituaties toepasbaar. De oefening staat onder deskundige leiding en is gebaseerd op vele jaren politie- en coachingservaring. Daarmee wordt elke afdeling gegarandeerd bullet proof.