Doelen bereiken zonder jezelf op te vreten!

Leer jezelf wapenen tegen stress

Heb jij het idee dat je soms geleefd wordt? De hele dag door piepjes, bliepjes en prio’s; Je zou er gestoord van worden. Volgende haltes: stress en burn-out. Wij leren je je mentale brein te reguleren. Of: hoe je doelen haalt én geniet van het moment.

We horen het je denken: Ja, ja een training ‘hoe hou ik ze op een rijtje’. Toch dat is precies waar we je bij een training mentale weerbaarheid bij helpen. Handig toch als je voortaan geen tijd meer in nutteloze zaken steekt? Je fysieke conditie vergeten we uiteraard niet.

Lekkerder en beter leven, wie wil dat nu niet? Niks zweverigs. De nadruk ligt op wat jij wilt en waar jij blij van wordt. Ook leren we je hoe je dealt met energievretende randzaken. Wie kiest voor het ‘hier en nu’ merkt al snel dat leven, genieten en presteren stukken overzichtelijker en leuker worden.

Hier en nu

Bij stressregulering of revalidatie na een burn-out schakelen we je een tandje terug. We leren je je aandacht te richten. En als jij wat extra wilt genieten van de kleine dingen, geven we hele kleine traininkjes. Voor ons geen punt. In het bereiken van je doelen is richting erg belangrijk, maar zeker ook de actie. Want waar blijf je anders? Precies, dat bedoelen we dus.